Survival: Η πρεμιέρα, η παρουσίαση των παικτών και το πρώτο αγώνισμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Survival: Η πρεμιέρα, η παρουσίαση των παικτών και το πρώτο αγώνισμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το Survivor του ΣΚΑΪ, ήρθε το Survival του «Ε».

Με μια γενική άποψη από τα εντυπωσιακά τοπία στην Κουρούτα, ο Κώστας Σόμμερ καλησπέρισε τους τηλεθεατές του Epsilon στο νέο ριάλιτι επιβίωσης, Survival Secret το οποίο έκανε πρεμιέρα απόψε. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής περπατώντας δίπλα στη θάλασσα καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο Survival Secret και ξεκίνησε να προλογίζει τους παίκτες.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα, είμαι ο Κώστας Σόμμερ και σας καλωσορίζω στο Survival Secret! Βρίσκομαι σε μια πανέμορφη παραλία ανάμεσα στην Κυλλήνη και στην αρχαία Ολυμπία και αύριο θα υποδεχτώ δύο ομάδες παικτών που θα κληθούν να επιβιώσουν εδώ μέχρι το Δεκέμβρη. Από τη μία πρόσωπα αγαπημένα και αναγνωρίσιμα και από την άλλη αυτοί που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από χιλιάδες συμμετοχές» είπε ο Κώστας Σόμμερ και ένας ένας οι παίκτες άρχισαν να συστήνουν τον εαυτό τους μέσα από τα εισαγωγικά βιντεάκια.

Η πρεμιέρα:

Οι παίκτες που συμμετέχουν

Το πρώτο αγώνισμα

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survival έ πρεμιέρα παίκτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ