Καμίνης: Υποχρέωση του κράτους να ξοδεύει διαρκώς για την Παιδεία - iefimerida.gr

Καμίνης: Υποχρέωση του κράτους να ξοδεύει διαρκώς για την Παιδεία

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΠΙΣΚΕΘΗΚΕ ΤΟ 41ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΕUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να έχουν μια καλή σχολική χρονιά ευχήθηκε σ΄όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης από το 41ο Γυμνάσιο, στην πλατεία Αμερικής, όπου παρέστη στον αγιασμό, που πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί.

Ο κ. Καμίνης, επέλεξε να επισκεφθεί αυτό το Γυμνάσιο, διότι είναι ένα από τα σχολεία που ανακαινίσθηκε πρόσφατα, με πόρους από το ΕΣΠΑ και φέτος θα λειτουργεί ως Ανοιχτό Σχολείο όλη τη διάρκεια της ημέρας για όλη τη γειτονιά.

Επίσης, σ΄αυτό θα φιλοξενηθεί φέτος και το Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Αθηναίων, που συνεχίζεται για έκτη σχολική χρονιά.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Καμίνης, υπογράμμισε την υποχρέωση του κράτους «να ξοδεύει διαρκώς για την παιδεία, που είναι ένα εθνικό αγαθό. Όπως είναι η εθνική ασφάλεια και η εθνική άμυνα. Ξοδεύω σημαίνει επενδύω. Επενδύουμε στην παιδεία, επενδύουμε στην υποδομή και επενδύουμε σε καλά πληρωμένους δασκάλους», είπε χαρακτηριστικά.

Καμίνης: Υποχρέωση του κράτους να ξοδεύει διαρκώς για την Παιδεία | iefimerida.gr 0
Καμίνης: Υποχρέωση του κράτους να ξοδεύει διαρκώς για την Παιδεία | iefimerida.gr 1
Καμίνης: Υποχρέωση του κράτους να ξοδεύει διαρκώς για την Παιδεία | iefimerida.gr 2

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ