Ανθή Βούλγαρη: Εχω κάτι στο κεφάλι, καλοήθη μεν, όγκο δε [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανθή Βούλγαρη: Εχω κάτι στο κεφάλι, καλοήθη μεν, όγκο δε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε, για πρώτη φορά on camera, η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη.

Όπως είχε αποκαλύψει το People, η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον σύντροφό της μετά από επιληπτική κρίση, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, προήλθε από ένα σηραγγώδες αιμαγγείωμα. Οι γιατροί της είπαν πως πρόκειται για έναν πολύ μικρό καλοήθη όγκο, περίπου δυο εκατοστών, που πρέπει να αφαιρεθεί γιατί υπάρχει κίνδυνος αιματώματος.

«Μου έκαναν αξονική, μαγνητική, με ξετινάξανε και μου είπαν “έχεις έναν μικρό καλοήθη, όπως φαίνεται, όγκο στο κεφάλι”», είπε στην Κατερίνα Καινούργιου και το «Φτιάξε καφέ να στα πω», αναφέροντας πως «αρχικά δεν το συνειδητοποίησα, έλεγα “αποκλείεται”. Μετά, όσο περνούσαν οι μέρες, είπα “ώπα! Έχω στο κεφάλι μου κάτι. Καλοήθης μεν, όγκος δε”».

Επισημαίνοντας την κρισιμότητα της κατάστασής της, η δημοσιογράφος ανέφερε πως, αν δεν πάθαινε την κρίση, το αιμάτωμα μπορεί να έσπαγε και να πάθαινε εγκεφαλικό. «Είχα άγιο... Δεν ήθελα να το μοιραστώ όλο αυτό, αλλά μετά σκέφτηκα ότι υπάρχουν άνθρωποι που το περνάνε χειρότερα από εμένα και, μέσα από την τηλεόραση και την εφημερίδα, θα τους βοηθήσω».

«Το χειρουργείο θα γίνει στις 28 του μήνα, είναι κρανιοτομή. Σου ανοίγουν το κεφάλι, βάζουν έναν πλοηγό που ψάχνει πού είναι ο όγκος και τον αφαιρούν. Δεν ξέρω πόσες ώρες είναι το χειρουργείο, δεν έχω ρωτήσει και θα μείνω μία μέρα στην εντατική», είπε η ίδια στην παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανθή Βούλγαρη καινουργιου όγκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ