«Βόμβα» από Γιαννακόπουλο: Σύντομα θα γίνει προσπάθεια για την ΠΑΕ - iefimerida.gr

«Βόμβα» από Γιαννακόπουλο: Σύντομα θα γίνει προσπάθεια για την ΠΑΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμμέσως πλην σαφώς, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε την πρόθεσή του να εμπλακεί στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω μηνύματός του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, οπαδοί των «πρασίνων» μετά την ήττα στην έδρα της Κέρκυρας (1-0) άρχισαν να σχολιάζουν κάτω από την τελευταία του φωτογραφία στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Instagram και τον καλούσαν να εμπλακεί στα διοικητικά της ΠΑΕ. Κατόπιν πολλών μηνυμάτων, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε πως, παρότι είναι δύσκολο, σύντομα θα γίνει προσπάθεια για την εμπλοκή του και στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

«Ζούμε σε μια χώρα με γαυρορίζες 20 ετών στα πάντα. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ έχουν κυβερνητική εύνοια. Και οι τρεις έχουν περιέργως πολύ βαθιά πορτοφόλια. Είναι δύσκολο εγχείρημα, αλλά η προσπάθεια θα γίνει σύντομα...», έγραψε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Πλέον, με τα δεδομένα που διαμορφώνονται μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μένει να φανεί πόσο προχωρημένες είναι οι επαφές με τη νυν διοίκηση της ΠΑΕ και αν όντως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να εξελιχθεί το ενδιαφέρον σε κάτι πιο χειροπιαστό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟ Δημήτρης Γιαννακόπουλος ΠΑΕ ΚΑΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ