Τυφώνας Ιρμα: Ανεμοστρόβιλος παρασέρνει μετεωρολόγο σε live μετάδοση [βίντεο] - iefimerida.gr

Τυφώνας Ιρμα: Ανεμοστρόβιλος παρασέρνει μετεωρολόγο σε live μετάδοση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συγκλονιστική στιγμή που ένας μετεωρολόγος παρασύρθηκε από ανεμοστρόβιλο, αποτέλεσμα του σαρωτικού κυκλώνα Ιρμα, μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση από την αμερικανική τηλεόραση.

Ο Μike Bettes, μετεωρολόγος στο Weather Channel, μετέφερε τα τελευταία νέα για τον τυφώνα Ίρμα ενώ αυτός χτυπούσε τη Φλόριντα περνώντας από τα νησιά Keys και με κατεύθυνση προς τα βόρεια. Λίγες ώρες αργότερα, η καταιγίδα χτυπάει κοντά στην πόλη Νάπολι στη δυτική ακτή της πολιτείας.

Ο Bettes που εκείνη τη στιγμή μετέδιδε live από το σημείο όταν ένας μικρός ανεμοστρόβιλος πέρασε στο δρόμο πίσω του και τον παρέσυρε για μερικά μέτρα.

Στην πόλη η ταχύτητα του ανέμου ξεπερνούσε τα 141 μίλια ανά ώρα. Ο μετεωρολόγος πάντως αφού κατάφερε να ξεφύγει από τον ανεμοστρόβιλο, επέστρεψε στη θέση του μπροστά στην κάμερα και χαμογέλασε.

Did a tornado just whip passed Mike Bettes on live television? Holy crap. pic.twitter.com/MgmkK8KEyz

Clearer capture. Nice eye pic.twitter.com/S7cKAIb9pC

Τις τελευταίες μέρες πάντως έχει ξεκινήσει στις ΗΠΑ μία συζήτηση γύρω από τον τρόπο που καλύπτεται δημοσιογραφικά το χτύπημα του κυκλώνα καθώς σε πολλές περιπτώσεις οι ρεπόρτερ εμφανίστηκαν να μην μπορούν καν να σταθούν όρθιοι από τους ισχυρούς ανέμους. Οι υποστηρικτές αυτού του τρόπου μετάδοσης αναφέρουν ότι μόνο αυτός που ζει το γεγονός μπορεί να το μεταφέρει, ενώ άλλοι σημειώνουν ότι δεν υπάρχει λογική οι τηλεθεατές να γίνονατι μάρτυρες στη στιγμή που ένας άνθρωπος βρίσκεται σε κίνδυνο.

youtube

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ