Φέσσας: Κάνω έκκληση στην κυβέρνηση να συζητήσει με τους επικεφαλής της Eldorado Gold - iefimerida.gr

Φέσσας: Κάνω έκκληση στην κυβέρνηση να συζητήσει με τους επικεφαλής της Eldorado Gold

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκκληση στην κυβέρνηση να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου με τους επικεφαλής της Eldorado Gold που ανακοίνωσαν την αναστολή των επενδύσεών τους στην Ελλάδα κάνει ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας.

«Κάνω έκκληση στην κυβέρνηση. Πρόκειται για επένδυση 3 δισ. Δολαρίων αν δεν κάνω λάθος σύμφωνα με τα στοιχεία. Κάνω έκκληση να δουν τους επικεφαλής της εταιρείας που βρίσκονται στην Αθήνα και να βρουν έστω και την ύστατη ώρα λύση. Είναι καλοπροαίρετοι άνθρωποι», είπε ο κ. Φέσσας στο άκουσμα της είδησης καθώς ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.
Ερωτώμενος αν θα αναλάμβανε σχετική πρωτοβουλία ο κ. Φέσσας απάντησε θετικά. «Αυτή είναι η δουλεία μας. Εφόσον βρίσκεται εδώ και ο ενδιαφερόμενος επενδυτής. Αν τους ακούσουν μπορεί να γίνει μια πολιτική διευθέτηση του θέματος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεόδωρος Φέσσας Eldorado Gold
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ