Κώστας Καρράς: «Θα βγω νικητής από τον καρκίνο» - iefimerida.gr

Κώστας Καρράς: «Θα βγω νικητής από τον καρκίνο»

Κώστας Καρράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκίνηση στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο μεγάλος μας ηθοποιός Κώστας Καρράς, δίνει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του με αντίπαλο τον καρκίνο.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε στην εφημερίδα «Espresso» ότι δίνει μάχη με την επάρατο νόσο και όπως είπε «θα φανεί σε λίγες μέρες αν το έχω ξεπεράσει...»

Την άσχημη είδηση για τη μεγάλη μάχη του κορυφαίου πρωταγωνιστή του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης αποκάλυψε η γυναίκα του Αγγελική Μπαρούτσου. Πριν από ενάμιση μήνα επισκέφθηκε τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Δικαιωμάτων Ελλήνων Ηθοποιών «Διόνυσος» για να εισπράξει τα πνευματικά δικαιώματα του συζύγου της. Φανερά αναστατωμένη ενημέρωσε τους συναδέλφους του ότι ο άντρας της ζωής της παλεύει με την ύπουλη ασθένεια. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι είχε γίνει μετάσταση στα οστά.

Ο Κώστας Καρράς, αν και καταβεβλημένος, είναι αποφασισμένος να βγει νικητής από αυτή τη μεγάλη μάχη που δίνει. Μιλώντας στο περιοδικό «Ciao» ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε τη σοβαρότητα της κατάστασης του.

«Είναι κάτι αρκετά σοβαρό. Κοιτάξτε, είχα καρκίνο στον προστάτη πριν από έξι χρόνια, προχώρησε κι έκανε μετάσταση στα κόκκαλα. Οχι ότι δεν θεραπεύεται, αλλά ταλαιπωρούμαι πολύ. Κάνω κάποιες χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Δεν το ξέρεις αν θα κάνει μετάσταση αλλού. Βεβαίως, οι γιατροί μού έχουν πει ότι θα ανντιμετωπιστεί με τις θεραπείες και ότι δεν είναι τίποτα. Θα περάσει. Δεν χάνω τη διάθεσή μου, είναι ανεβασμένη η ψυχολογία μου. Θα βγω νικητής» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ολα ξεκίνησαν το 2006, όταν ο Κώστας Καρράς έμαθε από τον γιατρό του ότι έχει προσβληθεί από καρκίνο στον προστάτη, η θεραπεία του οποίου δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και επήλθε μετάσταση στα οστά.

«Θα κλείσω το τηλέφωνο και θα το ξανανοίξω σε δέκα ημέρες» δήλωσε στην «Espresso» ο Κώστας Καρράς ο οποίος δεν χάνει την ενέργειά του και εκφράζει την επιθυμία του να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι για αυτό παρά το πρόβλημα της υγείας του, βρίσκεται σε συζητήσεις για το ανέβασμα ενός πολύ σπουδαίου έργου σε κεντρικό αθηναϊκό θέατρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ