Το ιδανικό γεύμα για να ξεκινήσεις τη μέρα σου έχει ως βασικό συστατικό αυτή την υπερτροφή - iefimerida.gr

Το ιδανικό γεύμα για να ξεκινήσεις τη μέρα σου έχει ως βασικό συστατικό αυτή την υπερτροφή

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεδομένου ότι η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, αυτό μπορεί πρώτα από όλα να επιτευχθεί με την κατανάλωση ενός θρεπτικού, χορταστικού και πλήρες γεύματος.

Και αυτό γιατί πράγματι οι τροφές που κανείς καταναλώνει τις πρώτες ώρες της ημέρας συμβάλλουν στην καλύτερη πνευματική και σωματική υγεία, μειώνοντας τον κίνδυνο νοσημάτων και γεμίζοντας τον οργανισμό με την απαραίτητη ενέργεια για την εύρυθμη λειτουργία του, ενώ παίζουν σπουδαίο και καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια απώλειας των περιττών κιλών.

Στην περίπτωση που βαρεθήκατε τους συνηθισμένους συνδυασμούς, όπως τα δημητριακά με το γάλα, τις φέτες του τοστ με τα αλλαντικά και τα τυριά ή τις φρυγανιές με μέλι, σας δίνουμε μια ιδέα για να δώσετε στο πρωινό γεύμα σας νέο, διαφορετικό χαρακτήρα, δοκιμάζοντας γεύσεις που πιθανότατα μέχρι τώρα να μην είχατε σκεφτεί.

Το ιδανικό γεύμα για να ξεκινήσεις τη μέρα σου στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρωινό γεύμα υπερτροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ