«Ζωή» στο Mega, έναν χρόνο μετά -Live μετάδοση από τη ΔΕΘ - iefimerida.gr

«Ζωή» στο Mega, έναν χρόνο μετά -Live μετάδοση από τη ΔΕΘ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ξαφνικά, χθες το απόγευμα στον έκτο και τον έβδομο όροφο του Μega, εκεί που πριν από ένα χρόνο σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά του ενημερωτικού τομέα του καναλιού, τα φώτα άρχισαν να ανάβουν.

Η κινητικότητα ξεκίνησε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα, καθώς τεχνικοί και δημοσιογράφοι του Μεγάλου Καναλιού αποφάσισαν να δώσουν ένα στίγμα ζωής του ενημερωτικού τομέα, μεταδίδοντας απευθείας την ομιλία του πρωθυπουργού στους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, αλλά και τη σημερινή συνέντευξή του προς τους δημοσιογράφους.

Οθόνες και μόνιτορ που είχαν να ανοίξουν περίπου για έναν χρόνο ξαναφωτίστηκαν, το μακιγιάζ άνοιξε για να ετοιμαστεί η Λίνα Δρούγκα για την πρώτη έκτακτη επικαιρότητα του Mega μετά από διακοπή ενός έτους, οι διάδρομοι και οι αίθουσες άρχισα να αποκτούν ξανά ζωή.

Τεχνικοί του καναλιού βρέθηκαν ξανά πίσω από τις κάμερες, στη ρύθμιση του φωτισμού, στο κοντρόλ του Μega. Από τη Θεσσαλονίκη ο πολιτικός συντάκτης του Μega Χρήστος Τσίγουρης, που κάλυπτε όλο το προηγούμενο διάστημα τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση, έδωσε το «παρών» και βγήκε μέσω Skype από το Βελλίδειο για να μεταφέρει λίγη ώρα πριν την ομιλία του πρωθυπουργού το κλίμα αλλά και τις πληροφορίες του για το τι επρόκειτο να πει ο κ. Τσίπρας.

Σήμερα, Κυριακή, ξανά μετά από έναν χρόνο, το Μega είχε τη θέση του στη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα και ο Χρήστος Τσιγουρής έκανε για λογαριασμό του καναλιού την καθιερωμένη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό. Τον όλο συντονισμό της δημοσιογραφικής επανάκαμψης του Μega, τόσο χθες με τη Λίνα Δρούγκα στον αέρα, όσο και σήμερα με τον Αντώνη Φούλη, είχε ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού Μανώλης Καψής.

Και φυσικά η συγκίνηση για όσους βρέθηκαν χθες και σήμερα στον έβδομο όροφο του Μega ήταν μεγάλη. Μαζί μεγάλη ήταν και η ελπίδα ότι η δημοσιογραφική σιωπή ίσως φτάνει στο τέλος της μαζί με την περιπέτεια που έζησαν όλοι οι εργαζόμενοι του Μega.

«Ζωή» στο Mega, έναν χρόνο μετά -Live μετάδοση από τη ΔΕΘ | iefimerida.gr 0
«Ζωή» στο Mega, έναν χρόνο μετά -Live μετάδοση από τη ΔΕΘ | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MEGA ειδήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ