Eurobasket 2017: Eτοιμάζουν... κερκίδα για την Τετάρτη για να στείλουν την Ελλάδα στους «4» - iefimerida.gr

Eurobasket 2017: Eτοιμάζουν... κερκίδα για την Τετάρτη για να στείλουν την Ελλάδα στους «4»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελλάδα την Τετάρτη αντιμετωπίζει μία εκ των Ρωσία ή Κροατία για να πάει στα ημιτελικά του Eurobasket 2017.

Mάλιστα, ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το παιχνίδι από τους Ελληνες που θέλουν να πάνε στην Κωνσταντινούπολη, ενώ στους ήδη 300-400 του αγώνα με τη Λιθουανία θα προστεθούν πολλοί ακόμη. Ήδη το ενδιαφέρον από τη βόρεια Ελλάδα, από όπου το ταξίδι μπορεί να γίνει και οδικώς, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας είναι τεράστιο.

Εισιτήρια υπάρχουν και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί εύκολα να βρει. Άλλωστε ακόμη κι αν η Τουρκία αποκλείσει την Ισπανία θα παίξει την Τρίτη, οπότε το γήπεδο την Τετάρτη θα έχει πολλές διαθέσιμες θέσεις.

Όσον αφορά στις τιμές, τα εισιτήρια που περιλαμβάνουν τον προημιτελικό της Ελλάδας με Ρωσία ή Τουρκία αλλά και εκείνον της Ιταλίας με Σερβία ή Ουγγαρία κοστίζουν σχετικά φθηνά. Ξεκινούν από μόλις 16 ευρώ, ενώ υπάρχουν και σε τιμή 32, 49, 65 και 81 ευρώ (ανάλογα με τη θέση), ενώ υπάρχουν και τα Premium με 106 ευρώ.

Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.biletix.com/etkinlik/UBEZ0/TURKIYE/en

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα eurobasket 2017
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ