Αυτές είναι οι ασκήσεις για την κοιλιά και τα χέρια που κάνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι ασκήσεις για την κοιλιά και τα χέρια που κάνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει καταφέρει να βρει τον παλιό καλό της εαυτό και κάνει εντατική γυμναστική για να διατηρήσει το σώμα της σε φόρμα.

Η ποπ τραγουδίστρια κατά καιρούς ποστάρει στο προφίλ της στο Ιnstagram βίντεο με τις ασκήσεις γυμναστικής που ακολουθεί και έτσι εμπνέει τις διαδικτυακές φίλες της που θέλουν να αποκτήσουν ένα γραμμωμένο σώμα. Αν θέλεις να γυμνάσεις την κοιλιά και τα χέρια σου μπορείς να δεις αυτές τις ασκήσεις και να τις δοκιμάσεις στο σπίτι σου.

«Η καθημερινή γυμναστική με βοηθά τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Οι γυμναστές μου με κρατούν σε εγρήγορση. Ο χορός πάντως είναι σπουδαία γυμναστική», είχε σημειώσει η τραγουδίστρια στο περιοδικό Women's Health πριν από μερικούς μήνες.

Άλλωστε η αγάπη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την γυμναστική και τον χορόείναι δεδομένη. Το ίδιο όμως και η αδυναμία της στο φαγητό και ειδικά στο junk food.

Δείτε τις ασκήσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπρίτνεϊ Σπίαρς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ