Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου με τον Ελληνα δήμαρχο του Τάρμπον Σπρινγκ στη Φλόριντα - iefimerida.gr

Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου με τον Ελληνα δήμαρχο του Τάρμπον Σπρινγκ στη Φλόριντα

Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου με τον Ελληνα δήμαρχο του Ταρμπον Σπρινγκ στη Φλόριντα/ Φωτογραφία: Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τηλεφωνική επικοινωνίας είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος με τον ελληνικής καταγωγής δήμαρχο του Τάρμπον Σπρινγκς, Κρις Αλαχούζο, προκειμένου να ενημερωθεί για τον τυφώνα Ιρμα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε Καλύμνιο Κρις Αλαχούζο καλή δύναμη για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιπτώσεων του τυφώνα και τον διαβεβαίωσε ότι η σκέψη των Ελλήνων στρέφεται αυτές τις δύσκολες ώρες στους κατοίκους της πόλης αλλά και σε όλους τους κατοίκους των περιοχών που πλήττονται ή πρόκειται να πληγούν από το πρωτοφανές αυτό μετεωρολογικό φαινόμενο.

Τόνισε δε ότι θα βρίσκεται σε διαρκή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι έχουν γίνει με μεθοδικότητα όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του τυφώνα, και του περιέγραψε την υποδειγματική ψυχραιμία των κατοίκων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παυλόπουλος ιρμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ