Λεμέρ σε Ελληνες επιχειρηματίες: Το καλοκαίρι του 2018 θα λήξει το θέμα του ελληνικού χρέους - iefimerida.gr

Λεμέρ σε Ελληνες επιχειρηματίες: Το καλοκαίρι του 2018 θα λήξει το θέμα του ελληνικού χρέους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα άκρως ενδιαφέρον γεύμα μεταξύ του Γάλλου υπουργού Οικονομικών και τεσσάρων μεγάλων Ελλήνων επιχειρηματιών έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα και έβγαλε... ειδήσεις.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr ο Μπρούνο Λεμερ πήγε το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία του ομίλου επιχειρήσεων Συγγελίδη συνοδευόμενος από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της γαλλικής Πεζώ, Κάρλος Ταβάρες.

Τους υποδέχθηκαν ο Πoλυχρόνης Συγγελίδης (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Συγγελίδη) ο Γιάννης Συγγελίδης (αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της AIGLONΑ.Ε. η οποία είναι ο επίσημος εισαγωγέας Peugeot και Citroen), ο Ευάγγελος Μυτιληναίος (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου επιχειρήσεων Μυτιληναίος) και ο Ευτύχης Βασιλάκης, αντιπρόεδρος της Aegean Airlines.

Στην συζήτηση που είχαν, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του ότι «μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα υπάρξει λύση» στο θέμα του ελληνικού χρέους.

«Με την εκλογή Μακρόν αλλάζουν οι ισορροπίες στην Ε.Ε.» είπε ακόμη ο Λεμέρ και πρόσθεσε: «Αγαπάμε την Ελλάδα. Δεν πρόκειται να την αφήσουμε να πέσει διότι αν πέσει η Ελλάδα θα πέσει η Ευρώπη». Ο κ. Λεμέρ επεσήμανε ακόμη ότι ανοίγουν οι προοπτικές για επενδύσεις και θέσεις εργασίας στους τομείς της ενέργειας, των αυτοκινήτων και των αεροπορικών μεταφορών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ