Η Ζήνα Αμπαριώτη μας αποκαλύπτει τα 5 νέα trends που φορούν τώρα οι γυναίκες στη Νέα Υόρκη - iefimerida.gr

Η Ζήνα Αμπαριώτη μας αποκαλύπτει τα 5 νέα trends που φορούν τώρα οι γυναίκες στη Νέα Υόρκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας γίνονται όλο και πιο έντονοι. Η αναζήτηση για ένα day to night look, γίνεται πλέον αναγκαία.

Η Νέα Υόρκη, προετοιμασμένη γι' αυτή την αλλαγή, και ακολουθώντας πιστά τις τελευταίες τάσεις, μας δίνει τις καλύτερες ιδέες και λύσεις. H Zήνα Αμπαριώτη, μας αποκαλύπτει τι συμβαίνει στην μητρόπολη της αμερικανικής μόδας.

Μία από τις τσάντες που βλέπουμε συχνά στους δρόμους της Νέας Υόρκης και που θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτό το Φθινόπωρο, είναι η Bucket Bag. Οι Νεοϋορκέζες, δεν θέλουν μόνο το συγκεκριμένο είδος, αλλά δείχνουν έντονα την προτίμησή τους και σε συγκεκριμένο brand. Οι τσάντες της Mansur Gabriel, είναι η πρώτη επιλογή τους και κυκλοφορούν σε πολλά μεγέθη, χρώματα και συνδυασμούς για κάθε γούστο. Μεγαλύτερη προτίμηση βλέπουμε στο μαύρο ή καφέ δέρμα. Είναι εύκολες για πρωινή καθημερινή χρήση, ενώ το κομψό τους design και το λεπτό τους δερμάτινο λουρί, κάνουν την τσάντα ιδανική για μια κομψή βραδινή έξοδο.

Τα πέντε trends που φορούν τώρα οι γυναίκες στη Νέα Υόρκη στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ