Τελικά ήταν σικ η Μπριζίτ; Ο stylist Ηλίας Μιχαλόλιας αναλύει τις εμφανίσεις της Πρώτης Κυρίας

Είναι ωραίο να ξέρεις ποια είσαι και ακόμα πιο ωραίο να έχεις βρει τον κατάλληλο τρόπο για να το εκφράσεις. Αυτό έχει επιτύχει και η Μπριζίτ Μακρόν: να είναι αφοπλιστικά επιβλητική, να εντυπωσιάζει με την πολυδιάστατη προσωπικότητά της.

Δεν φοβάται να χαμογελάσει, δεν έχει ανάγκη να υπερβάλλει για να γίνει αντικείμενο προσοχής. Είναι η ήρεμη δύναμη στη ζωή του Εμανουέλ Μακρόν, η γυναίκα που διακριτικά στέκεται στο πλευρό του, ξετυλίγει τις διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς της, είναι ανθρώπινη.

Η επίσκεψη του ζεύγους Μακρόν στη χώρα μας ήταν η αφορμή για να δούμε τον Εμανουέλ και την Μπριζίτ Μακρόν από μια άλλη σκοπιά. Μέσα από την παρατηρήτηση των κινήσεων, των αντιδράσεων, των στιλιστικών τους επιλογών τους, μάθαμε για εκείνους πολλά παραπάνω, από όσα μας είχαν δείξει μέχρι τώρα φωτογραφίες από επίσημες δημόσιες εμφανίσεις τους, δηλώσεις τους και συνεντεύξεις τους.

O stylist Ηλίας Μιχαλόλιας αναλύει στο BOVARY.GR. τις εμφανίσεις της Μπριζίτ Μακρόν κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στη χώρα μας και σχολιάζει λεπτομέρειες των outfits της που μπορεί να μας είχαν διαφύγει...

Διαβάστε τον σχολιασμό στο BOVARY.GR.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ