Δεν παραχωρεί το «Μπερναμπέου» η Ρεάλ για τον τελικό του Copa Del Rey - iefimerida.gr

Δεν παραχωρεί το «Μπερναμπέου» η Ρεάλ για τον τελικό του Copa Del Rey

Δεν παραχωρεί το «Μπερναμπέου» η Ρεάλ για τον τελικό του Copa Del Rey
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνητική εμφανίζεται η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για τη διεξαγωγή του τελικού του Copa Del Rey ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Μπαρτσελόνα.

Ο κυριότερος λόγος είναι πως οι «μερένχες» δεν θέλουν οι Καταλανοί να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Κυπέλλου στην έδρα τους, ενώ το 2004 η Μπάρτσα είχε αρνηθεί να παραχωρήσει το «Καμπ Νου» για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην Σαραγόσα και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ως εναλλακτική λύση εξετάζεται να γίνει ο τελικός στο «Καμπ Νου», μια και το «Βιθέντε Καλντερόν» αποκλείστηκε εξαιτίας μίας συναυλίας που θα γίνει στο γήπεδο.

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να αλλάξει και ημερομηνία ο τελικός (20/5) καθώς είναι πιθανό να φτάσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπαρτσελόνα. Αν τα καταφέρουν οι «μπλαουγκράνα», τότε θα διεξαχθεί στις 25 Μαϊου.

Πηγή: Contra.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ