Ο Εμανουέλ Μακρόν αναχώρησε από την Ελλάδα - iefimerida.gr

Ο Εμανουέλ Μακρόν αναχώρησε από την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέτα την έκπληξη από το ζεύγος Μακρόν με τη βόλτα που αποφάσισαν να κάνουν στο κέντρο της Αθήνας, ο Γάλλος Πρόεδρος και η σύζυγός του έφτασαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προκειμένου να αναχωρήσουν.

Αν και η προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης ήταν στις 16:00, το γαλλικό προεδρικό αεροσκάφος αναμένεται να απογειωθεί σε λίγα λεπτά .

Στο αεροδρόμιο για να αποχαιρετίσει το ζεύγος Μακρόν βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Εκπληξη πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι ο Εμανουέλ Μακρόν και η Μπριζίτ Μακρόν δεν επιβιβάστηκαν στο ίδιο αεροσκάφος αλλά σε διαφορετικό χωρίς να γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο έγινε κάτι τέτοιο.

Στους σύντομους αποχαιρετιστήριους διαλόγους που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Εμανουέλ Μακρόν και την Μπριζίτ Μακρόν, ο πρωθυπουργός είπε προς την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, ότι χάρηκε για τη γνωριμία και της είπε πως ελπίζει να την δει να έρχεται ξανά στην Ελλάδα. Από την πλευρά της η Μπριζίτ Μακρόν ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα για τη φιλοξενία.
Τέλος θερμή χειραψία και αγκαλιά είχε ο κ.Τσίπρας με τον Γάλλο Πρόεδρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εμανουέλ Μακρόν αεροδρόμιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ