Κινητικότητα στο Mega -Θα δείξει τις ομιλίες και τις συνεντεύξεις Τσίπρα, Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ - iefimerida.gr

Κινητικότητα στο Mega -Θα δείξει τις ομιλίες και τις συνεντεύξεις Τσίπρα, Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στο Mega, καθώς οι δημοσιογράφοι που παρέμειναν στο μεγάλο κανάλι αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν ξανά το ενημερωτικό κομμάτι του τηλεοπτικού σταθμού.

Στον απόηχο της συγκρατημένης αισιοδοξίας που προέκυψε από τη συνάντηση που είχαν οι εργαζόμενοι του Mega με τη διοίκηση του καναλιού το μεσημέρι της Πέμπτης, εκπρόσωποι του ειδησεογραφικού τομέα του σταθμού αποφάσισαν να δώσουν το παρών στην ΔΕΘ στις ομιλίες και τις συνεντεύξεις Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου το Mega θα μεταδώσει ζωντανά την ομιλία και τη συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, στο ρόλο της παρουσιάστριας αναμένεται να είναι μία από τις πλέον γνώριμες παρουσιάστριες μεσημβρινών δελτίων.
Την επόμενη εβδομάδα και ενώ στη ΔΕΘ θα βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης,, στη θέση του παρουσιαστή θα βρίσκεται γνωστός πολιτικός συντάκτης του καναλιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MEGA Μεγάλο Κανάλι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ