Σήκωσαν 53.000 ευρώ όχι από τράπεζα, αλλά από... τροχοβίλα! - iefimerida.gr

Σήκωσαν 53.000 ευρώ όχι από τράπεζα, αλλά από... τροχοβίλα!

Σήκωσαν 53.000 ευρώ από.... τροχοβίλα!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με λεία 53.000 ευρώ έφυγαν οι ληστές από την τροχοβίλα ενός 53χρονου συνταξιούχου, προχθές, στην Ανθούσα, ο οποίος τα φύλαγε εκεί, γιατί δεν θεωρούσε ασφαλές μέρος γι' αυτά... την τράπεζα.

Υπό το φόβο της χρεοκοπίας της χώρας, πολλοί είναι οι πολίτες που παίρνουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες – τις οποίες... δεν εμπιστεύονται για να τα φυλάξουν στα σπίτια τους, που θεωρούν περισσότερο... ασφαλή. Γνωρίζοντας βέβαια ότι οι ληστές καραδοκούν, αναγκάζονται να γίνουν ιδιαίτερα εφευρετικοί, κρύβοντάς τα σε πραγματικά απίθανα μέρη.

Η ίδια αγωνία κατέβαλε και τον 53χρονο άνδρα από την Ανθούσα, ο οποίος θεώρησε ότι τα χρήματά του θα ήταν ασφαλέστερα στην τροχοβίλα του, παρά στην τράπεζα. Εδώ και καιρό, πήρε από την τράπεζα τις οικονομίες τους, που έφταναν τις 53.000 ευρώ και τα τοποθέτησε.... σε μια σακούλα πίσω από το ψυγείο της τροχοβίλας του.

Ο 53χρονος άνδρας, που έμενε στην τροχοβίλα μετά την καταστροφή του σπιτιού του από πυρκαγιά,προχθές, αφού απουσίασε για λίγο, βρήκε το χώρο αναστατωμένο και τα χρήματα άφαντα.

Πάντως, σύμφωνα και με τα λεγόμενα αξιωματικών της αστυνομίας, το θέμα έχει πάρει ιδιαίτερες διαστάσεις τον τελευταίο καιρό, αφού οι αετονύχηδες εκμεταλλεύονται ακριβώς αυτήν την αγωνία των καταθετών και επιδίδονται ουσιαστικά σε ένα... κυνήγι θησαυρού.

Ιδιαίτερα, μάλιστα, έχει παρατηρηθεί από την αστυνομία το φαινόμενο να γίνονται εισβολές κυρίως σε αποθήκες, απ' όπου έχουν κλαπεί κατά καιρούς μεγάλα χρηματικά ποσά που οι ιδιοκτήτες τους είχαν κάνει ανάληψη και τα έκρυβαν εκεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ