Οι κοκκινομάλληδες κάνουν πιο πολύ σεξ χάρη στον Εντ Σίραν [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι κοκκινομάλληδες κάνουν πιο πολύ σεξ χάρη στον Εντ Σίραν [εικόνες]

Φωτογραφία: Robb Cohen/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τότε που ο τραγουδιστής Εντ Σίραν έγινε σταρ και απέκτησε το δικό του φανατικό κοινό φαίνεται πως έκανε τον κόσμο και πιο συγκεκριμένα τις γυναίκες να προσέξουν τους κοκκινομάλληδες.

Σύμφωνα με έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από την Casumo, σε 175 κοκκινομάλληδες διαπιστώθηκε πως έκαναν περισσότερο σεξ, με τη μελέτη να κάνει λόγο για το «The Ed Effect».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Sheeran (@teddysphotos) στις Αύγ 1, 2017, 3:44πμ PDT

Η μελέτη έδειξε πως το 20% των συμμετεχόντων, που ήταν μεταξύ 25-34 ετών, έλαβαν «περισσότερη προσοχή» από τότε που έγινε διάσημος ο Σίραν. Από τότε οι άντρες φέρεται να είχαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Η έρευνα ρώτησε και 1.000 γυναίκες σχετικά με τους «τζίντζερ» άνδρες, με τις απαντήσεις να επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις πως ο Σίραν έκανε καλό στους κοκκινομάλληδες. Μάλιστα, μία στις 20 γυναίκες προτιμούν άνδρες με αυτό το χρώμα στα μαλλιά.

«Δεν είναι έκπληξη πως οι κοκκινομάλληδες προσελκύουν περισσότερο την προσοχή των ανδρών απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια. Περισσότεροι άνθρωποι “αγκαλιάζουν” το φυσικό τους χρώμα», ανέφερε εκπρόσωπος της Casumo στο UniLad.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις των γυναικών, οι κορυφαίοι κοκκινομάλληδες είναι ο πρίγκιπας Χάρι, ο ηθοποιός Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, ο ηθοποιός Ντέμιαν Λιούις και ο Εντ Σίραν.

Οι κοκκινομάλληδες κάνουν πιο πολύ σεξ χάρη στον Εντ Σίραν [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οι κοκκινομάλληδες κάνουν πιο πολύ σεξ χάρη στον Εντ Σίραν [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Οι κοκκινομάλληδες κάνουν πιο πολύ σεξ χάρη στον Εντ Σίραν [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κοκκινομάλληδες σεξ έρευνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ