Λοβέρδος σε Αχτσιόγλου: Αποσύρετε κρυφά εργασιακές διατάξεις, μετά τις ενστάσεις δανειστών - iefimerida.gr

Λοβέρδος σε Αχτσιόγλου: Αποσύρετε κρυφά εργασιακές διατάξεις, μετά τις ενστάσεις δανειστών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση κατά της υπουργού εργασίας εξαπέλυσε ο Ανδρεας Λοβέρδος με αφορμή δυο διατάξεις που απέσυρε η κ. Αχτσιογλου από το εργασιακό νομοσχέδιο.

Συγκεκριμένα η υπουργός απέσυρε δική της τροπολογία σχετικά με την έννοια του δόλου του εργοδότη σε περίπτωση εργατικού ατυχήματος και επίσης το άρθρο 45 του νομοσχεδίου που ακύρωνε τις ουσιώδεις μεταβολές στις εργασιακές σχέσεις χωρίς να έχει προηγηθεί διαβούλευση εργοδοσίας και εργαζομένων .

Έτσι πια ο εργοδότης θα μπορεί να προβαίνει σε μεταβολές χωρίς να απαιτείται πρακτικό διαβούλευσης υπογεγραμμένο τόσο από την πλευρά της εργοδοσίας όσο και από την πλευρά των εργαζομένων.

«Ντροπή σας να μας κοροϊδεύετε με αυτό τον τρόπο» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Μας είπατε ότι οι θεσμοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το νομοσχέδιο και σήμερα έρχεστε να αποσύρετε διατάξεις στα κρυφά. Είστε θρασείς είστε ένας εσμός ψευτών. Δεν είστε ούτε καν μέλος της εθνικής αντιπροσωπείας πρέπει να είστε σοβαρή δεν πρέπει να μας προσβάλλετε.»

Τα πυρά Λοβέρδου προκάλεσε την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣυΡιζΑ Χρήστου Μαντά

«Είναι απρέπεια οι χαρακτηρισμοί Λοβέρδου. Δεν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα μέσα στο κοινοβούλιο για τους βουλευτές και τους υπουργούς.» Ο κ. Λοβέρδος όμως παρενέβη εκ νέου επιτιθέμενος και στον κ. Μαντά

«Κοινοβουλευτική απρέπεια είναι να έρχεται σχέδιο νόμου, να υπάρχει ανοιχτή διαβούλευση με την τρόικα και τους θεσμούς και μετά να έρχεται η υπουργός εδώ και να κοροϊδεύει το σώμα. Θα πρέπει να αισθάνονται ντροπή οι βουλευτές της πλειοψηφίας που έχουν το θράσος να μας λένε εμάς απρεπείς».

Στον καβγά παρενέβη και ο προεδρεύων της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης

«Ο καθένας κρίνεται και χαρακτηρίζεται με βάση τα λεγόμενα του , έχουμε ακούσει και πολύ χειρότερα μέσα σε αυτή την αίθουσα.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λοβέρδος αχτιόγλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ