Οι Κλούνεϊ απαντούν στο αν έκαναν τα δίδυμα με εξωσωματική ή όχι - iefimerida.gr

Οι Κλούνεϊ απαντούν στο αν έκαναν τα δίδυμα με εξωσωματική ή όχι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς να το λένε και ανοιχτά -και μετά από ατελείωτα κουτσομπολιά- οι Κλούνεϊ τονίζουν ότι τα δίδυμα ήταν αποτέλεσμα φυσικής σύλληψης και θέμα τύχης και ότι δεν ήρθαν ως αποτέλεσμα κάποιας θεραπείας γονιμότητας.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, μιλώντας στο Hollywood Reporter, υπονόησε ότι η σύλληψη των διδύμων ήταν καθαρά θέμα τύχης, ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι όταν κοίταξαν το υπερηχογράφημα στο Λονδίνο και είδαν ότι η Αμάλ κυοφορούσε δίδυμα, πίστευαν ότι είχε γίνει κάποιο λάθος.

Αναφέρθηκε ακόμη στα δημοσιεύματα, πριν από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, που τους εμφάνιζαν να μη θέλουν παιδιά. «Υπήρχε μια αντίληψη ότι δεν θέλαμε παιδιά. Και τότε, μετά τον γάμο, η Αμάλ και εγώ μιλούσαμε και απλά νιώθαμε πάρα πολύ τυχεροί, και οι δύο, και ότι θα έπρεπε να μοιραστούμε την οποιαδήποτε καλή τύχη έχουμε. Θα φαινόταν εγωκεντρικό να έχουμε μόνο για εμάς αυτά που μας ανήκουν», είπε ο χολιγουντιανός ηθοποιός.

Όταν το ζευγάρι ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν σχεδιάζουν να κάνουν και άλλα παιδιά, η Αμάλ υποστήριξε ότι νιώθει αρκετά μεγάλη για να αποκτήσει και άλλα παιδιά. «Είμαι 39. Τα έκανα ήδη αρκετά αργά», είπε χαρακτηριστικά.

Οι Κλούνεϊ απαντούν στο αν έκαναν τα δίδυμα με εξωσωματική ή όχι | iefimerida.gr 0
Οι Κλούνεϊ απαντούν στο αν έκαναν τα δίδυμα με εξωσωματική ή όχι | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ