Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μανώλης από γραμματέας συνδικαλιστικού - iefimerida.gr

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μανώλης από γραμματέας συνδικαλιστικού

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μανώλης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα Συνδικαλιστικού της Νέας Δημοκρατίας υπέβαλε σήμερα και μάλιστα δημόσια ο Γιάννης Μανώλης.

Μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του MEGA, και επιβεβαιώνοντας όσα είχε πει χτες στη συνεστίαση της ΔΑΚΕ στο Περιστέρι με συμμετοχή της πτέρυγας της λαϊκής Δεξιάς, ο Γιάννης Μανώλης είπε ότι μετά τα σκλήρά μέτρα λιτότητας τα οποία προσυπέγραψε χτες ο Αντώνης Σαμαράς δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση του:

«Δεν μπορώ να μείνω. Δεν είναι έντιμο να παραμείνω σε αυτή τη θέση» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην -πλέον- γραμματέας Συνδικαλιστικού της ΝΔ. Μάλιστα, στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν έχει υποβάλλει επίσημα την παραίτησή του στον Αντώνη Σαμαρά, ο Γιάννης Μανώλης απάντησε «Μερικά πράγματα υποβάλλονται και δημόσια, θα το κάνω και τυπικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ