Μία απρόβλεπτη κόντρα- Ο Μαραντόνα έκανε μήνυση στους Dolce and Gabbana [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Μία απρόβλεπτη κόντρα- Ο Μαραντόνα έκανε μήνυση στους Dolce and Gabbana [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυση κατέθεσε ο ποδοσφαιριστής- θρύλος Ντιέγκο Μαραντόνα εναντίον των διάσημου ιταλικού σχεδιαστικού διδύμου Dolce and Gabbana.

Συγκεκριμένα, οι δύο σχεδιαστές Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα έντυσαν το μοντέλο τους με την φανέλα του Μαραντόνα, με αποτέλεσμα να έχουν τώρα μπλεξίματα με την δικαιοσύνη.

Μία απρόβλεπτη κόντρα- Ο Μαραντόνα έκανε μήνυση στους Dolce and Gabbana [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Έδωσα εντολή στους δικηγόρους μου να μηνύσουν τους σχεδιαστές Dolce & Gabbana και να λάβω αποζημίωση, επειδή κατά τη διάρκεια σόου τους στη Νάπολη χρησιμοποίησαν το όνομά μου χωρίς άδεια», έκανε γνωστό ο «Ντιεγκίτο».

Το μοντέλο φορούσε σε επίδειξη μόδα το 2016 μία γαλάζια φανέλα της ομάδας «ΣΣΚ Νάπολι., η οποία είχε τον αριθμό 10 και το όνομά του.

Μία απρόβλεπτη κόντρα- Ο Μαραντόνα έκανε μήνυση στους Dolce and Gabbana [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Εκτιμώ την εργασία τους, όμως πρέπει να προστατεύσω τα συμφέροντά μου, που παραβιάστηκαν από μια κερδοσκοπική εμπορική πολιτική εκ μέρους των σχεδιαστών. Τώρα αναμένω με ηρεμία την απόφαση των Ιταλών δικαστών», ανέφερε ο Μαραντόνα στη δήλωση που διανεμήθηκε από τον εκπρόσωπό του, Στέφανο Τσέτσι.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαραντόνα dolce and gabbana μήνυση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ