Παραιτήθηκε από τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας ο Καπέλο - iefimerida.gr

Παραιτήθηκε από τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας ο Καπέλο

Παραιτήθηκε από τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας ο Καπέλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φάμπιο Καπέλο αποτελεί παρελθόν από το απόγευμα της Τετάρτης από τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας. Ο Ιταλός προπονητής σε συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της αγγλικής ομοσπονδίας υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή.

Αν και δεν έγινε επίσημα γνωστό, ο λόγος της παραίτησης του 65χρονου τεχνικού είναι πιθανότατα η απόφαση της FA να αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Τζον Τέρι και η δημόσια κριτική που άσκησε ο Καπέλο στην ομοσπονδία.

«Θα ήθελα να τονίσω ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης και καθ' όλη τη θητεία του ως προπονητής της εθνικής Αγγλίας ο Φάμπιο υπήρξε πραγματικός επαγγελματίας. Δεχθήκαμε την παραίτηση του Φάμπιο, συμφωνώντας πως ήταν η σωστή απόφαση. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Φάμπιο για τη δουλειά του με την αγγλική ομάδα και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο μέλλον», ανέφερε στην δήλωσή του ο πρόεδρος της FA, Ντέιβιντ Μπερνστάιν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ