Ποιος κέρδισε στη μάχη των άρθρων Τσίπρα - Μητσοτάκη - iefimerida.gr

Ποιος κέρδισε στη μάχη των άρθρων Τσίπρα - Μητσοτάκη

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσαν, πρόσφατα, άρθρα τους σε κυριακάτικες εφημερίδες.

Το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στην εφημερίδα «Documento» είχε τίτλο: «Ήταν ο Αντρέας ψεύτης;» ενώ το άρθρο του Κυριάκου Μητσοτάκηυ στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής» είχε τίτλο: «Να γράψουμε τη δική μας ιστορία».

Μέχρι τώρα, ο Αλέξης Τσίπρας έχει λάβει 526 likes, 20 κοινοποιήσεις ενώ συνολικά 57 χρήστες του Facebook έχουν σχολιάσει το άρθρο του.

Από την άλλη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει λάβει πέντε φορές περισσότερα likes, ξεπερνώντας τα 2.600 καθώς και 302 κοινοποιήσεις ενώ συνολικά 95 άτομα σχολίασαν το άρθρο του.

Πέρα από τη μάχη των δημοσκοπήσεων – όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται σταθερά του Αλέξη Τσίπρα στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός - ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κερδίζει και τη μάχη των social media.

Ο άμεσος, λιτός λόγος του Κυριάκου Μητσοτάκη με ευθείες αναφορές στην Ελλάδα του 2030, στους νέους και τις προκλήσεις του μέλλοντος είναι εμφανές ότι προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κοινού.

Αντίθετα, η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα για επιστροφή στο παρελθόν, σε διλήμματα που αφορούν τους ιστορικούς και όχι τους σύγχρονους πολίτες, φαίνεται ότι δεν συγκίνησε ιδιαίτερα τους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ