Iταλία: Πυρκαγιά σε χώρο ειδικών απορριμάτων -Κίνδυνος για τοξικές αναθυμιάσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Iταλία: Πυρκαγιά σε χώρο ειδικών απορριμάτων -Κίνδυνος για τοξικές αναθυμιάσεις [εικόνες]

Φωτογραφία: Τwitter/@COLDIRETTIPAVIA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί στους χώρους εταιρίας που περισυλλέγει ειδικά απορρίμματα στη βόρεια Ιταλία, στην περιοχή Μορτάρα, κοντά στην πόλη Παβία. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης υπάρχει κίνδυνος τοξικών αναθυμιάσεων.

Οι δήμαρχοι όλων των δήμων της ευρύτερης περιοχής κάλεσαν τους πολίτες να παραμείνουν κατά το δυνατόν μέσα στα σπίτια τους για προληπτικούς λόγους, κρατώντας τα παράθυρα κλειστά.

Αυτή την ώρα μπορεί να διακρίνει κανείς, ακόμη και σε μεγάλη απόσταση, ένα σύννεφο μαύρου καπνού, το οποίο υψώνεται από το σημείο στο οποίο ξέσπασε η πυρκαγιά. Ο τοπικός περιφερειάρχης δήλωσε πριν από λίγο ότι η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, αλλά πως για την κατάσβεσή της θα χρειασθεί ακόμη χρόνος.

Incendio #Mortara @Coldiretti #Pavia: "Tutti i tecnici mobilitati, necessario tutelare cittadini e imprese agricole" https://t.co/BUtn2pcVhF pic.twitter.com/kGqSPcroLR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιταλία φωτιά Χώρος ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ