H Ελεν Ντε Τζενέρις αποκάλυψε ποια λέξη της απαγόρευσαν να πει στον αέρα - iefimerida.gr

H Ελεν Ντε Τζενέρις αποκάλυψε ποια λέξη της απαγόρευσαν να πει στον αέρα

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαντάσου να σου απαγόρευαν να είσαι, κάτι για το οποίο έχεις παλέψει. Η Ελλεν ΝτεΤζενέρις μίλησε ανοιχτά για τη λογοκρισία που δέχτηκε τα πρώτα της χρόνια στην τηλεόραση.

Είχαμε 1997 όταν η θαρραλέα Έλεν Ντε Τζενέρις μίλησε ανοιχτά για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις.

Η 59χρονη παρουσιαστρία, σήμερα, γιορτάζει την 15η επέτειο του The Ellen DeGeneres Show το οποίο έκανε πρεμιέρα το Σεπτέμβριο του 2003.

Με αφορμή αυτό, η Έλεν Ντε Τζενέρις, μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ryan Seacrest κάνοντας μια αναδρομή στην ιστορία της εκπομπής και αποκαλύπτονας inside info και trivia για την εκπομπή.

«Στην αρχή ήταν ένα σόου που κανείς δεν ήθελε να αγοράσει», είπε μεταξύ άλλων εξηγώντας ότι τότε, ακόμα, κανείς δε μπορούσε να πιστέψει κάποιος θα ενδιαφέρεται να παρακολουθεί μια λεσβία καμία ώρα της ημέρας.

Η παρουσιάστρια που, πριν ακόμα γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της Portia de Rossi, έβγαινε με την ηθοποιό Anne Heche και τη φωτογράφο Alexandra Hedison, αποκάλυψε επίσης ότι της είχαν απαγορεύσει να μιλάει δημοσίως για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα να λέει μια λέξη.

Δες ποια λέξη δεν της επέτρεψαν να πει στον αέρα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ