Η διαχρονική ομορφιά της Μισέλ Φάιφερ -Ελαμψε στο κόκκινο χαλί με γόβες που έκλεψαν την παράσταση - iefimerida.gr

Η διαχρονική ομορφιά της Μισέλ Φάιφερ -Ελαμψε στο κόκκινο χαλί με γόβες που έκλεψαν την παράσταση

AP images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κινηματογραφικά πλατό, η Μισέλ Φάιφερ επιστρέφει πιο εντυπωσιακή από πότέ με τρεις ταινίες.

H βραβευμένη και τρεις φορές υποψήφια για Οσκαρ ηθοποιός, Μισέλ Φάιφερ, ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του Χόλιγουντ των 90s, η οποία όμως κάποια στιγμή πάτησε pause στην καριέρα της και εξαφανίστηκε από τις οθόνες μας.

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κινηματογραφικά πλατό, η Μισέλ Φάιφερ επιστρέφει πιο εντυπωσιακή από ποτέ με τρεις ταινίες: Το «The Wizard of Lies» του Μπάρι Λέβινσον, όπου παίζει στο πλευρό του Ρόμπερτ ντε Νίρο, το «Mother!» του Ντάρεν Αρονόφσκι με συμπρωταγωνιστές την Τζένιφερ Λόρενς και τον Χαβιέρ Μπαρδέμ και την ταινία «Φόνος στο Οριεντ Εξπρές», διασκευή του γνωστού μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι, σε σκηνοθεσία Κένεθ Μπράνα και συμπρωταγωνιστές τους Τζόνι Ντεπ και Πενέλοπε Κρουζ.

Δείτε την εμφάνισή της στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μισέλ Φάιφερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ