Σε ποιους δρόμους της Θεσσαλονίκης θα απαγορεύεται η στάθμευση λόγω ΔΕΘ - iefimerida.gr

Σε ποιους δρόμους της Θεσσαλονίκης θα απαγορεύεται η στάθμευση λόγω ΔΕΘ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο έναρξης και λειτουργίας της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, των παράλληλων εκδηλώσεων - ομιλιών και των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας - πορειών, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, από ώρα 06:00 σήμερα (Τετάρτη 06-09-2017) μέχρι την ώρα 06:00 της Δευτέρας 11-09-2017 θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στην οδό Εθν. Αμύνης, στο τμήμα της από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Συντριβανίου.

Υπενθυμίζεται η ισχύουσα απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Εγνατία στο τμήμα της από την οδό Γ' Σεπτεμβρίου μέχρι την Πλατεία Συντριβανίου.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ενημερώνει τους οδηγούς προκειμένου να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τους αναφερόμενους δρόμους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ