Ο Καμίνης επικρίνει τον Μητσοτάκη γιατί απέκλεισε τον υιό Τραγάκη από υποψήφιο βουλευτή - iefimerida.gr

Ο Καμίνης επικρίνει τον Μητσοτάκη γιατί απέκλεισε τον υιό Τραγάκη από υποψήφιο βουλευτή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Καμίνης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ αναφερόμενος στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή αρχηγού στην κεντροαριστερά τόνισε πως «Πρέπει να πάμε σε ηλεκτρονική ψηφοφορία, δεν πρέπει να ταλαιπωρούμε τους πολίτες με διαδικαστικά θέματα».

Ενώ τοποθετούμενος στην συζήτηση για την φυσιογνωμία της κεντροαριστεράς υποστήριξε πως «η συζήτηση για τη φυσιογνωμία του νέου φορέα, είναι βυζαντινισμοί».

Ενώ περαιτέρω επεσήμανε «Είναι σαφές, δημιουργούμε μία νέα ενιαία παράταξη, συνεχιστή των παραδόσεων του προοδευτικού κέντρου και της κεντροαριστεράς».

Επιπρόσθετα πήρε θέση και για το ζήτημα που έχει προκύψει με το κ. Τραγάκη σημείωσε : «Η πολιτική δεν είναι οικογενειακή επιχείρηση του τύπου Τραγάκης και υιός. Διαφωνώ και με την αντίδραση Μητσοτάκη γιατί αντί του πατέρα έριξε την ευθύνη στον γιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να την πληρώνει ο γιος για τον πατέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καμίνης Μητσοτάκης Τραγάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ