Ο Παπαπέτρου απάντησε στον Θ.Αντετοκούνμπο: «Είναι πολύ άσχημο να δείχνεις με το δάκτυλο» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Παπαπέτρου απάντησε στον Θ.Αντετοκούνμπο: «Είναι πολύ άσχημο να δείχνεις με το δάκτυλο» [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σχολίασε με αιχμηρό τρόπο την ήττα της Ελλάδας από την Φινλανδία, αλλά και τις δηλώσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο πως κάποιοι δεν θέλουν να παίζουν στην Εθνική.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής φόργουορντ στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Άσχημη εικόνα. Μπαίνουμε χαλαρά, χάνουμε τη διαφορά από αρχή και κυνηγάμε. Όταν γίνεται αυτό κάποιες φορές φτάνεις και κάποιες όχι. Εμείς δεν φτάσαμε ποτέ».

Για την δήλωση του Θανάση Αντετοκούνμπο ανέφερε: «Αυτά δεν υπάρχουν και δεν τα θέλει κανένας. Είναι πολύ άσχημο να δείχνεις με το δάκτυλο. Αυτά δεν υπάρχουν . Νομίζω ότι δεν είναι καλό αυτό. Αύριο πάμε για την πρόκριση. Μην ξεχνάμε την ιστορία που κουβαλάει αυτή η χώρα. Εμείς θέλουμε να νικήσουμε και να πάμε Τουρκία Αν χάσουμε θα είμαστε εδώ και θα κλαίμε».

Για το αν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα στην Εθνική: «Μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα και πρέπει. Δεν μπορεί κανείς να συνηθίσει τις ήττες και σε κανέναν αρέσει να χάνει. Δεν έχουμε βρει τρόπο. Πρέπει από την αρχή αν μπαίνεις δυνατά και όχι να κυνηγάς. Από την αρχή πρέπει να παίξουμε δυνατά».

Για το παιχνίδι με την Πολωνία που ακολουθεί: «Πρέπει να κερδίσουμε για την Ελλάδα Όλοι περνάμε δύσκολα αλλά πρέπει να μπούμε όλοι στο 100% και να τα δώσουμε όλα, για τον ιδρώτα που ρίχνουμε κάθε μέρα και ότι κουβαλάει αυτή η χώρα. Είναι άσχημο να έχουμε τέτοια εικόνα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ