Αυτό είναι το απόλυτα θηλυκό πουλόβερ που τονίζει τα πιο δυνατά σου σημεία - iefimerida.gr

Αυτό είναι το απόλυτα θηλυκό πουλόβερ που τονίζει τα πιο δυνατά σου σημεία

Getty Images / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πουλόβερ του φετινού φθινοπώρου δεν φτιάχτηκε μόνο για να σε ζεσταίνει, αλλά για να σε κάνει να δείχνεις σικ και θηλυκή κάθε σου εμφάνιση.

Με το φθινόπωρο να πλησιάζει, φυσάει αέρας ανανέωσης τόσο στη διάθεση, όσο και στη γκαρνταρόμπα μας. Η αλήθεια είναι και πως με τις φθινοπωρινές συλλογές να βρίσκονται ήδη στις κρεμάστρες των μπουτίκ δεν είναι εύκολο να προσπεράσεις αδιάφορα τα νέα trends.

Κι ενώ λέμε «ναι» στα διαχρονικά stylιsh κομμάτια-κλειδιά του φθινοπώρου όπως π.χ. τα λεπτά πουλόβερ ζιβάγκο, υπάρχει ένα νέο σχέδιο που αξίζει την προσοχή σας.

Πρόκειται για ένα πλεκτό. Όταν ακούτε «πλεκτό» ο τελευταίος συνειρμός που μπορεί να σας έρθει στο μυαλό είναι ο όρος «σέξι».

Από φέτος, αυτό αλλάζει και ένα φθινοπωρινό κομμάτι με αμιγώς πρακτικό χαρακτήρα (να μας προστατεύει από το κρύο δηλαδή) αποκτά νέα διάσταση.

To πουλόβερ που φέτος θα κάνει τη διαφορά στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πουλόβερ μόδα γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ