Η Μέγκαν Μαρκλ φωτογραφίζεται σαν σέξι πριγκίπισσα και προαναγγέλλει γάμο με τον πρίγκιπα Χάρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ φωτογραφίζεται σαν σέξι πριγκίπισσα και προαναγγέλλει γάμο με τον πρίγκιπα Χάρι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ, στα λόγια, η Μέγκαν Μαρκλ, φορώντας μια τουαλέτα Carolina Herrera των 8.000 ευρώ, ποζάρε στο Vanity Fair και μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι. Κινήσεις που δείχνουν αυτό που πολλοί πίστευαν, ότι τα πράγματα πηγαίνουν σοβαρά και εκτός από γεννητούρια στο Μπάκιγχαμ θα φάνε σύντομα και κουφέτα.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός παραδέχθηκε ότι είναι ζευγάρι με τον πρίγκιπα Χάρι και ότι μάλιστα είναι πολύ ερωτευμένοι.

Η Μέγκαν Μαρκλ άφησε, επίσης, να εννοηθεί, ότι σύντομα θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, κάτι το οποίο σημαίνει, με δεδομένο ότι ο έρωτας θα περάσει μέσω Μπάκιγχαμ, ότι θα υπάρξει επίσημος αρραβώνας και ακολούθως γάμος. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Μέγκαν Μαρκλ φωτογραφίζεται σαν σέξι πριγκίπισσα και προαναγγέλλει γάμο με τον πρίγκιπα Χάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Είμαστε ζευγάρι. Είμαστε ερωτευμένοι. Είμαι βέβαιη ότι θα έρθει η στιγμή που θα έρθουμε στο προσκήνιο, θα παρουσιάσουμε τους εαυτούς μας και έχουμε ιστορίες να πούμε, αλλά ελπίζω ότι όλοι θα καταλάβουν ότι όλο αυτό είναι κάτι δικό μας, κάτι προσωπικό. Είμαστε χαρούμενοι, προσωπικά μου αρέσουν οι μεγάλες ιστορίες αγάπης».

Η ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη ότι γιόρτασαν πρόσφατα την επέτειο γνωριμίας τους, μέσα στον Ιούλιο, ενώ μίλησε και για το πώς χειρίστηκε τη φρενίτιδα που έπαθαν μαζί της τα ΜΜΕ. «Εχει τις προκλήσεις του όλο αυτό, και έρχεται κατά κύματα, μερικές ημέρες υπάρχουν μεγαλύτερες προκλήσεις από ό,τι άλλες (...). Αλλά ευτυχώς έχω ανθρώπους να με στηρίζουν και φυσικά έχω τη στήριξη του αγοριού μου. Μπορώ να σας πω ότι στο τέλος της ημέρας σκέφτομαι ότι τα πράγματα είναι πολύ απλά. Είμαστε δυο άνθρωποι που είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και ερωτευμένοι».

Πρόσθεσε ακόμη ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει για εκείνη μετά τη σχέση της με τον Χάρι. «Είμαι ακόμη ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν και δεν καθορίζω τον εαυτό μου μέσα από αυτή τη σχέση».

Η ηθοποιός μίλησε ακόμη για τα μεικτά χαρακτηριστικά της τα οποία οφείλει στον Καυκάσιο πατέρας της Τόμας και στην Αφροαμερικανή μητέρα της. Είπε ακόμη ότι το χρώμα του δέρματός της τήν διευκόλυνε στο να διεκδικεί τόσο ρόλους για λευκές όσο και για έγχρωμες, αλλά και... Λατίνες.

Δήλωσε, τέλος, ότι λατρεύει τις φακίδες της...

Η Μέγκαν Μαρκλ φωτογραφίζεται σαν σέξι πριγκίπισσα και προαναγγέλλει γάμο με τον πρίγκιπα Χάρι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ carolina herrera Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ