Aναπάντεχο! O Μπραντ Πιτ τηλεφώνησε στην Τζένιφερ Aνιστον για να της ζητήσει συγγνώμη

Εκείνος ζούσε το μεγάλο έρωτα με την Αντζελίνα Τζολί κι εκείνη ένα οδυνηρό διαζύγιο

Σίγουρα ήταν ένα από τα πιο «hot» ζευγάρια στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Ο γάμος τους στις αρχές του 2000 μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Πέντε χρόνια αργότερα και το διαζύγιό τους έγινε πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο.

Ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον γνωρίστηκαν το 1995 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια». Ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν μετά από 5 χρόνια στο Μαλιμπού.

Όλα όμως γκρεμίστηκαν για το πιο όμορφο ζευγάρι του Χόλιγουντ όταν στα γυρίσματα της ταινίας «Mr & Mrs Smith», ο Μπραντ Πιτ ερωτεύτηκε την συμπρωταγωνίστριά του, η οποία δεν ήταν άλλη από την εκρηκτική Αντζελίνα Τζολί.

Ο Μπραντ και η Αντζελίνα ζούσαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες έναν πολύ δυνατό έρωτα, ενώ η Τζένιφερ Άνιστον ένιωσε να την εξαπατά ο αγαπημένος της σύζυγος, καθώς δεν της αποκάλυψε την αλήθεια εγκαίρως, ενώ στη συνέχεια έμεινε μόνη βιώνοντας ένα οδυνηρό διαζύγιο. Έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσει και τα ΜΜΕ, τα οποία την παρουσιάζαν ως μοναχική και δυστυχισμένη, ενώ αποθέωναν το νέο λαμπερό ζευγάρι.

Δώδεκα χρόνια μετά το πολύκροτο διαζύγιο, έρχεται η απόλυτη δικαίωση για την Τζένιφερ Άνιστον.

Διαβάστε τι είπε ο Μπραντ Πιτ στην Τζένιφερ Ανιστον, στο BOVARY.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ brand pitt Jennifer Aniston

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ