Σοκ και δέος για τους πολιτικούς αρχηγούς από τα μέτρα της Τρόικα - iefimerida.gr

Σοκ και δέος για τους πολιτικούς αρχηγούς από τα μέτρα της Τρόικα

Σοκ και δέος για τους πολιτικούς αρχηγούς από τα μέτρα της Τροικα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέτρα που προκαλούν σοκ και δέος περιλαμβάνονται στο κείμενο των δανειστών μας που συζητούν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ. και του ΛΑΟΣ. Δραματικές μειωσεις σε μισθούς και συντάξεις, απολύσεις στο Δημόσιο, κατάργηση της μονιμότητας στις ΔΕΚΟ και μια σειρα από άλλες ρυθμίσεις που θα φέρουν δραματική επιδείνωση στην καθημερινότητα των Ελλήνων περιλαμβάνονται στις εντολές της Τροικα.

Η κρίσιμη σύσκεψη ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης . Πρωτος έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, και μετά ο κ. Αντώνης Σαμαράς. Τελευταίος έφτασε ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης για τον οποίο υπήρχαν διαρροές από τον ΛΑΟΣ τις τελευταίες ώρες ότι δήθεν δεν πρόκειται να πάει, προφασιζόμενος ότι δεν έχει στα χέρια του την ακριβή μετάφραση του κειμένου. Μπαίνοντας στο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι τον προβληματίζει ο χρόνος, και οι προθέσεις των δανειστών, κάνοντας ανοικτά λόγο για εκβιασμό. «Ο χρόνος ως σημείο εκβιασμού από τους δανειστές μας με προβληματίζει για τις πραγματικές τους προθέσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρωθυπουργός παρουσίαζει και επίσημα στους αρχηγούς το κείμενο της συμφωνίας με την Τρόικα και θα καλέσει τους κυρίους Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη να δεσμευτούν στην εφαρμογή των πολύ σκληρών μέτρων που συμφωνήθηκαν με τους δανειστές μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ