Σταυρόπουλος: «Κάποιοι έχουν ποινικές ευθύνες για την κατάσταση της χώρας» - iefimerida.gr

Σταυρόπουλος: «Κάποιοι έχουν ποινικές ευθύνες για την κατάσταση της χώρας»

Σταυρόπουλος: «Κάποιοι έχουν ποινικές ευθύνες για την κατάσταση της  χώρας»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ποινικές ευθύνες όσων οδήγησαν τον τόπο στη σημερινή κατάσταση έκανε λόγο ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Λουκά Παπαδήμου, Γιώργος Σταυρόπουλος.

Μιλώντας στον Αθηνα 984 ο κ. Σταυρόπουλος ήταν αποκαλυπτικός: «Θεωρώ -ειπε- ότι οι ευθύνες είναι μοιρασμένες, ο ένας δείχνει τον άλλο και αυτό είναι πολύ κακό... Πάντως η χώρα πρέπει να προχωρήσει, πρέπει να δούμε όλοι τον εαυτό μας στον καθρέφτη, να κοιταχτούμε, να δούμε που κάναμε λάθη και να προχωρήσουμε και βέβαια και οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν. Κάποιοι φταίνε για την κατάσταση αυτή στην οποία βρισκόμαστε σήμερα».

Δημοσιογράφος: Με την έννοια της πολιτικής απόδοσης το εννοείτε;

Γ. Σταυρόπουλος: «Κυρίως με το θέμα της πολιτικής απόδοσης. Αλλά αν υπάρχουν και άλλες ευθύνες, άλλου είδους και αυτές πρέπει να αποδοθούν παντού».

Δημοσιογράφος: Ποινικές εννοείτε;

Γ. Σταυρόπουλος: «Ποινικές, αστικές, πάσης φύσεως ευθύνες. Κάποιοι είναι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση που που οδηγήθηκε η χώρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ