Ο Τσίπρας τρολάρει τον Χαρίτση: «Σου βρήκα φάρμακο για την τριχόπτωση» - iefimerida.gr

Ο Τσίπρας τρολάρει τον Χαρίτση: «Σου βρήκα φάρμακο για την τριχόπτωση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίδειξη του χιούμορ του έκανε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Apivita.

Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο ήταν αυτό με το σκεύασμα που καταπολεμάει την τριχόπτωση και το οποίο πρότεινε ο Πρωθυπουργός στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση.

«Αυτό είναι διφασικός ορός για την τριχόπτωση», είπε ένας επιστήμονας της εταιρείας στον κ. Τσίπρα, ο οποίος στη συνέχεια πήρε το σκεύασμα και φώναξε: «Α μάλιστα. Χαρίτση... για σένα!».

Ο Τσίπρας τρολάρει τον Χαρίτση: «Σου βρήκα φάρμακο για την τριχόπτωση» | iefimerida.gr 0

Στη συνέχεια δεν έλειψε άλλο ένα αστείο με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Apivita, Νίκος Κουτσιανάς τον ρώτησε «αν θα φάτε κηρήθρα που έχει ευεργετικές ιδιότητες» με τον κ. Τσίπρα να απαντά: «Το χρειάζομαι αυτή την εβδομάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ