4 συμβουλές για να φτάσεις πιο γρήγορα στον οργασμό - iefimerida.gr

4 συμβουλές για να φτάσεις πιο γρήγορα στον οργασμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι κινήσεις-κλειδιά που θα σε οδηγήσουν στον πιο γρήγορο -και, γιατί όχι;, έντονο- οργασμό της ζωής σου.

Το σεξ είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Επιπλέον, το σεξ θέλει και το σωστό timing. Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες.

Είναι άλλες φορές που μπορούμε να είμαστε κάτω από τα σεντόνια με τις ώρες (φήμες λένε πως τα πρωινά της Κυριακής είναι η καλύτερη μέρα για τέτοια «παιχνίδια») και άλλες που, ιδανικά, θέλουμε να πάρουμε το εξπρές δρομολόγιο (γιατί ποιος έχει όρεξη να δώσει τον καλύτερο του εαυτό ενώ βιάζεται να πάει στη δουλειά;)

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που πάντα θέλουμε για να νιώσουμε απόλαυση είναι να υπάρχει έντονη επιθυμία και διάθεση ώστε κάθε φορά να είναι ξεχωριστή και όχι να μοιάζει με διεκπεραιωτική διαδικασία.

Ωστόσο, δεν είναι εύκολο και αυτονόητο για όλες τις γυναίκες ότι θα φτάσουν κάθε φορά στον οργασμό. Γι' αυτό, η Emily Morse, μια αμερικανίδα σεξολόγος, έχει μερικές αποτελεσματικές συμβουλές για να διευκολύνετε τη διαδικασία και, παράλληλα, να διατηρήσετε αναλλοίωτη τη μαγεία της επαφής.

4 συμβουλές για να φτάσετε πιο γρήγορα στον οργασμό στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκα σεξ οργασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ