H απάντηση του Ντίνου Καρύδη στον Βουτσά: Iσως δεν με έχει δει σε παραστάσεις - iefimerida.gr

H απάντηση του Ντίνου Καρύδη στον Βουτσά: Iσως δεν με έχει δει σε παραστάσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν λίγες ημέρες ο Κώστας Βουτσάς χαρακτήρισε τον Ντίνο Καρύδη δευτεραγωνιστή και τριταγωνιστή, με τον τελευταίο να του απαντάει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

«΄Ισως δεν με έχει δει σε σε παραστάσεις της 12ης Αυλαίας ή της Ελεύθερης αυλαίας ή σε ρόλους πρωταγωνιστικούς σε κλασικό ρεπερτόριο στα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου , Σερρών Βεροίας κ.α. Εν πάση περιπτώσει καλός ηθοποιός για μένα,ασχέτως αν παίζει πρώτο ή δεύτερο ρόλο,είναι αυτός που ερμηνεύει τον χαρακτήρα από τα μέσα προς τα έξω κι όχι από τα έξω προς το… πουθενά», έγραψε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κώστας Βουτσάς αναφερόμενος στο αν θα ήθελε ο Φοίβος μεγαλώνοντας να γίνει ηθοποιός, σχολίασε για την Σμαράγδα Καρύδη: «Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε πρωταγωνίστρια γιατί ο πατέρας της δεν ήταν πρωταγωνιστής, καλός ηθοποιός, αλλά ήταν δεύτερος και τρίτος, έτσι δεν είχε το "βάρος" του πατέρα της...».

Ολόκληρη η απάντηση του Ντίνου Καρύδη:

«Δεν υπάρχουν πρώτοι και δεύτεροι ρόλοι. Υπάρχουν καλοί και κακοί ηθοποιοί. Ευχαριστώ λοιπόν που στη συνέντευξή του στο ΛΟΙΠΟΝ ο ταλαντούχος και αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς με κατέταξε στους καλούς ηθοποιούς! Έστω στους δεύτερους ρόλους ίσως γιατί δεν μ’ έχει δει σε παραστάσεις της 12ης Αυλαίας ή της Ελεύθερης αυλαίας ή σε ρόλους πρωταγωνιστικούς σε κλασικό ρεπερτόριο στα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου, Σερρών Βεροίας κ.α. Εν πάση περιπτώσει καλός ηθοποιός για μένα,ασχέτως αν παίζει πρώτο ή δεύτερο ρόλο,είναι αυτός που ερμηνεύει τον χαρακτήρα από τα μέσα προς τα έξω κι όχι από τα έξω προς το …πουθενά. Τέλος… όσο για την ΚΥΡΙΑ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ να είσαι βέβαιος Κώστα μου,θα ήταν πάλι σπουδαία ακόμη κι αν είχε πατέρα μ’ ένα βαρύ όνομα σαν του Λόρενς Ολιβιέ…

Αγαπημένε μου Κώστα μάλλον δεν την έχεις δει στο θέατρο . Στό SWEET CHARITY ας πούμε πρόσφατα ή στην Δυσδαιμόνα με τον υπέροχο Κιμούλη ΟΘΕΛΛΟ. ή στην ΕΛΕΝΗ του Ευριπίδη ή στην Στρίγγλα του Σαίξπηρ ή στο άλλο μιούζικαλ το ΣΙΚΑΓΟ σε σκηνοθεσία του πολυσχιδή ΣΤΑΜΑΤΗ ΦΑΣΟΥΛΗ κάι άλλα πολλά… στο SWEET CHARITY μάλιστα όταν άμαθε ο Αμερικάνος σκηνοθέτης ότι ήμουν γονιός της με αγκάλιασε τόσο θερμά που φοβήθηκα μήπως την πάρει στις Η.Π.Α…. θέλω να μείνει εδώ του είπα .. το ίδιο του ψιθύρισαν στα Αγγλικά όσοι παρευρίσκονταν θεατές και παρακολουθούσαν τη συζήτηση ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ του είπαν…..Αυτά και πάλι ευχαριστώ Κώστα μου και να χαίρεσαι το Φοίβο σου.. Με αγάπη παντοτινή!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντίνος Καρύδης Κώστας Βουτσάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ