MotoGP: Πήρε εξιτήριο ο Βαλεντίνο Ρόσι -«Θα μπορούσα να πάθω μεγάλη ζημιά» - iefimerida.gr

MotoGP: Πήρε εξιτήριο ο Βαλεντίνο Ρόσι -«Θα μπορούσα να πάθω μεγάλη ζημιά»

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο σπίτι του βρίσκεται ο Βαλεντίνο Ρόσι μιας και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Ανκόνα, όπου μεταφέρθηκε προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στην κνήμη του δεξιού ποδιού του.

Ο 38χρονος οδηγός του MotoGP, ο οποίος έχει πανηγυρίσει 7 τίτλους στη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του, παρέμεινε στο νοσοκομείο για ένα βράδυ, μετά το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια της προπόνησης στην ανατολική Ιταλία.

Σύμφωνα με τις ιατρικές εξετάσεις ο Ρόσι περίπου σε ενάμισι μήνα θα επιστρέψει στις πίστες.

Ο ίδιος, πάντως, υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να επιστρέψει σύντομα στις πίστες. «Νιώθω τυχερός, καθώς μπορούσα να είχα πάθει μεγάλη ζημιά. Θα ξεκινήσω την αποκατάσταση το συντομότερο δυνατόν και θα δούμε πώς θα αντιδράσει το σώμα μου πριν πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση», είπε ο Ρόσι, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης με 157 βαθμούς, ενώ έχουν διεξαχθεί οι 12 από τους 18 αγώνες της χρονιάς στο MotoGP,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαλεντίνο Ρόσι motoGP οδηγός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ