Τραγωδία στην Κορινθία: Αναρριχητές έπεσαν από ύψος 30 μέτρων -Ενας νεκρός - iefimerida.gr

Τραγωδία στην Κορινθία: Αναρριχητές έπεσαν από ύψος 30 μέτρων -Ενας νεκρός

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τραγωδία μετατράπηκε η αναρρίχηση δύο φίλων στον Κάτω Ταρσό Κορινθίας με τον έναν εκ των δύο να χάνει τη ζωή του ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος.

Ειδικότερα, τα δύο άτομα πραγματοποιούσαν αναρριχητική διαδρομή στην Παναγία του Βράχου στον Κάτω Ταρσό Κορινθίας την ώρα που υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες τους συνέβη κάτι απρόοπτο με αποτέλεσμα να πέσουν από το μεγάλο αυτό ύψος των 30 μέτρων. Ο ένας εκ των δύο σκοτώθηκε ακαριαία ενώ ο έτερος είναι σοβαρά τραυματισμός.

Στο σημείο κλήθηκε και μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου μαζί με την πυροσβεστική και την αστυνομία έσπευσαν να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στους δύο άνδρες ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός ενώ δόθηκε η εντολή για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Σημειώνεται, τέλος, ότι αργά το βράδυ της Κυριακής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου από εκείνο της Κορίνθου ο δεύτερος αναρριχητής καθώς αυτό κρίθηκε απαραίτητο από τους θεράποντες ιατρούς.

Πηγή: korinthostv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αναρρίχηση νεκρός τραγωδία Κορινθία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ