Αυτή η γυναίκα δείχνει περήφανα τι σημαίνει να ζεις με τη νόσο του Crohn - iefimerida.gr

Αυτή η γυναίκα δείχνει περήφανα τι σημαίνει να ζεις με τη νόσο του Crohn

Facebook/BagLadyMama
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Krystal Miller ζει τα τελευταία 17 χρόνια με τη νόσο του Crohn, αλλά αποφάσισε να μην αφήσει τη νόσο να της επηρεάσει την καθημερινότητα.

Πρόκειται για μια αυτοάνοση ασθένεια που μπορεί να προσβάλλει οποιοδήποτε μέρος του πεπτικού συστήματος, από το στόμα μέχρι τον πρωκτό, επηρεάζοντας τον γαστρεντερικό σωλήνα και ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινής ζωής του ασθενούς.

Η Krystal Miller είναι μια γυναίκα που ζει με τη φλεγμονώδη νόσο από τότε που ήταν 15 χρονών. Άφού πέρασε μια περίοδο που ήταν μόνιμα άρρωστη, είχε έντονη διάρροια και συχνά μπορούσε να κοιμάται 22 ώρες τη μέρα, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Οι γιατροί διέγνωσαν τη νόσο του Crohn και λίγο πριν τα 22 της, η Miller εγχειρίστηκε προκειμένου να αφαιρέσει το παχύ έντερο, αλλά και μέρος του λεπτού εντέρου ενώ της τοποθετήθηκε εξωτερικό σακουλάκι. Αν και επρόκειτο για μια πολύ δύσκολη απόφαση, η 33χρονη σήμερα, ομολογεί πως δεν το μετανιώνει.

Μια γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών αποφάσισε να δείξει και να μιλήσει ανοιχτά στον κόσμο για αυτή τη φλεγμονώδη νόσο.

Διάβαστε περισσότερα για την Krystal Miller και τον μοναδικό τρόπο που χειρίζεται τη νόσο του Crohn στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ