Ζευγάρι κάλεσε τους Ομπάμα στον γάμο του -Η απάντηση του πρώην προέδρου και της Μισέλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ζευγάρι κάλεσε τους Ομπάμα στον γάμο του -Η απάντηση του πρώην προέδρου και της Μισέλ [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ερώτηση ποιος πολιτικός των ΗΠΑ θα θέλατε να παρεβρεθεί στον γάμο σας, τότε σίγουρα οι περισσότεροι θα απαντούσαν... ο Μπάρακ Ομπάμα και η Μισέλ.

Αυτούς θα διάλεγε και ένα ζευγάρι από τις ΗΠΑ, οι οποίοι δεν έμειναν μόνο στην σκέψη, καθώς αποφάσισαν να τους καλέσουν στον γάμο τους.

Συγκεκριμένα, η Λιζ και ο Έντι έστειλαν ένα προσκλητήριο γάμου στους Ομπάμα τον Μάρτιο για τον γάμο τους που θα γινόταν το καλοκαίρι.

Οι Ομπάμα (όπως ήταν αναμενόμενο) δεν εμφανίστηκαν στον γάμο, αλλά κατάφεραν και απάντησαν αν και καθυστερημένα λίγες μέρες πριν.

Η Λιζ δεν κρατήθηκε και πόσταρε στο Twitter την κάρτα των Ομπάμα, την οποία είχαν υπογράψει και οι δύο και όπως ήταν φυσικό, εκείνη έγινε αμέσως viral.

«Συγχαρητήρια για τον γάμο σας. Ευχόμαστε να είναι γεμάτος αγάπη, γέλιο και ευτυχία και πως οι δεσμοί σας θα γίνονται όλο και πιο ισχυροί χρόνο με τον χρόνο. Αυτή η περίσταση αποτελεί την αρχή της συντροφικότητας που θα διαρκέσει για όλη σας την ζωή και τώρα που ξεκινάτε αυτό το ταξίδι να γνωρίζετε πως θα βρεθούν μπροστά σας πολλές χαρές και περιπέτειες.

Βέβαια πέρα από τα χιλιάδες like που πήρε η δημοσίευση, πολλοί δεν έχασαν την ευκαιρία και ανέβασαν το δικό τους γράμμα που έχουν πάρει από τους Ομπάμα, τα οποία από ότι φαίνεται είναι αρκετά.
Συγκεκριμένα, οι Ομπάμα έχουν στείλει ευχές σε ζευγάρια που μόλις έγιναν γονείς, σε παιδιά που μόλις αποφοίτησαν κλπ.

Ζευγάρι κάλεσε τους Ομπάμα στον γάμο του -Η απάντηση του πρώην προέδρου και της Μισέλ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ομπάμα γάμος ζευγάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ