Στέλιος Παππάς: Πολύ καλή επιλογή η τοποθέτησή μου στον ΟΑΣΘ - iefimerida.gr

Στέλιος Παππάς: Πολύ καλή επιλογή η τοποθέτησή μου στον ΟΑΣΘ

 Ο Στέλιος Παππάς ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του ότι το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα παρερμηνεύτηκε / Φωτογραφία: (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην επιλογή του για την προεδρία του ΟΑΣΘ αλλά και το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου αναφέρθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο πατέρας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής και νέος πρόεδρος του Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, Στέλιος Παππάς.

«Δεν υπήρξε καμία νοσταλγία του Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου, παρερμηνεύτηκε το άρθρο του» δήλωσε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο Στέλιος Παππάς.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, θα βγάλει τη χώρα από την κρίση, αλλά δεν είναι μόνος του… Παλεύει με τους μέσα και τους έξω, αν δεν ήταν οι έξω, οι μέσα θα ήταν της πλάκας» ανέφερε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στην τοποθέτησή του στην προεδρία του ΟΑΣΘ δήλωσε ότι ήταν «πολύ καλή επιλογή και με εχέγγυα...». «Αυτή τη δουλειά την έχουν αναλάβει δύο πρόεδροι, ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ και ο πρώην πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου» ανέφερε χαρακτηριστικά, εννοώντας τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη αλλά και τον εαυτό του.

«Εγώ δεν είμαι πατέρας του Νίκου, είμαι γιος του μπάρμπα Νίκου… Είμαι περήφανος για τον πατέρα μου, σημασία έχει οι γιοι να σέβονται τους πατέρες» σχολίασε ο κ. Παππάς απαντώντας σε όσους τον κατηγόρησαν για οικογενειοκρατία. Παράλληλα, τόνισε ότι στον ΟΑΣΘ υπήρχαν μεγάλες ατασθαλίες και πως τα χρέη υπερβαίνουν τα 50 εκατ. ευρώ.

Εξήγησε δε, ότι τώρα γίνεται μια προσπάθεια τα χρέη αυτά να ρυθμιστούν με το δημόσιο και τις τράπεζες.

«Δεν υπήρχε άλλη λύση από την εκκαθάριση» επέμεινε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στέλιος Παππάς ΟΑΣΘ Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ