Κάτι συμβαίνει με την Ατζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ -Η συνάντηση και οι φήμες επανασύνδεσης - iefimerida.gr

Κάτι συμβαίνει με την Ατζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ -Η συνάντηση και οι φήμες επανασύνδεσης

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί αποκαλύπτει ότι συνεχίζει να ασχολείται με τις αρνητικές επιπτώσεις που είχε αυτό στη ζωή της και στη ζωή των παιδιών της.

«Ήταν δύσκολο. Δεν μου αρέσει να είμαι μόνη», δήλωσε η μητέρα των έξι παιδιών στην βρετανική εφημερίδα Sunday Telegraph, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει τίποτα καλό σε αυτό. Είναι δύσκολο».

Η Αντζελίνα και ο Μπραντ έζησαν μαζί 12 χρόνια εκ των οποίων τα δύο παντρεμένοι πριν αποφασίσουν πέρυσι τον Σεπτέμβριο να χωρίσουν.

Η επανένωση στο Μπέβερλι Χιλς

Πάντως η συνέντευξη στην Sunday έρχεται την ίδια στιγμή που η Daily Mail αναφέρει πως το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε ξανά μετά από δύο χρόνια χωρισμού μέσα σε ένα αρκετά φορτισμένο κλίμα.

Σύμφωνα με τον βρετανικό μέσο, Τζολί και Μπρατ συναντήθηκαν σε ένα ένα μικρό σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς.

«Πρώτα έφτασε η Αντζελίνα ζολί, η οποία βγήκε μέσα από το πολυτελές αυτοκινητό και μπήκε κατευθείαν στο μικρό σπιτάκι με τα τρία υπνοδωμάτια κάπου απόμερα στο Μπέβερλι Χιλς. Ήταν άβαφη και είχε κάνει τα μαλλιά της μία αυστηρή αλογοουρά. Λίγη ώρα αργότερα έφτασε ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος βγήκε από το αυτοκίνητό του και μπήκε πολύ γρήγορα στο σπίτι», αναφέρει η ίδια πηγή.

Κάτι συμβαίνει με την Ατζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ -Η συνάντηση και οι φήμες επανασύνδεσης | iefimerida.gr 0

Μαζί στην «μεγάλη» συνάντηση ήταν και οι δικηγόροι τους, αλλά το κλίμα δεν ήταν αυτή τη φορά ψυχρό ανάμεσά τους.

«Ακολούθησαν πολλά κλάματα. Δεν άφησαν τίποτα ανοιχτό. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισαν να κάνουν μια φρέσκια αρχή» περιέγραψε τι συνέβη ο βιογράφος του ζευγαριού Ίαν Χαλπερίν.

Μπορεί βέβαια οι λόγοι του χωρισμού να ήταν σοβαροί, καθώς οι φήμες περί ποτού, ναρκωτικών και κυρίως εξαιτίας του καβγά του Μπραντ Πιτι με τον Μάντοξ να είχαν δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα μεταξύ του ζευγαριού, ωστόσο απ΄ότι φαίνεται η σπίθα δεν έχει σβήσει ακόμη μεταξύ τους.

«Είναι κάτι την Λιζ Τέιλορ και τον Ρίτσαρντ Μπάρτον, ένα διάσημο ζευγάρι που ταλαιπωρήθηκε με χωρισμούς και επανενώσεις», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Η Αντζελίνα ήταν πολύ θυμωμένη για αυτό το συμβάν στο αεροπλάνο με τον Μάντοξ και τον Μπραντ Πιτ. Τον κατηγόρησε για τα πάντα και ήταν τοξικό. Έχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους από το περιβάλλον της και κανείς δεν πίστευε πως θα υπάρχει επανένωση. Ωστόσο και οι δύο γνωρίζουν πως είναι περισσότερο ευτυχισμένοι μαζί παρά χώρια, ενώ μόλις πέρασε λίγος καιρός τα πράγματα βελτιώθηκαν μεταξύ τους», ανέφερε ο βιογράφος του ζευγαριού.

Κάτι συμβαίνει με την Ατζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ -Η συνάντηση και οι φήμες επανασύνδεσης | iefimerida.gr 1

Βέβαια, σύμφωνα με την Daily Mail η επανένωσή τους δεν θα οδηγήσει σίγουρα στην επανένωση ή ότι θα παγώσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

«Το ζευγάρι δεν προτίθεται να σταματήσει τις διαδικασίες διαζυγίου καθώς πιστεύει ότι είναι απλά ένα κομμάτι χαρτί που δεν τους εμποδίζει να κάνουν μια καινούργια αρχή» αναφέρει το δημοσίευμα.

Τα προβλήματα υγείας της: «Μερικές φορές αισθάνομαι σαν να με έχουν χτυπήσει πολύ δυνατά»

Εκτός όμως από το να προσπαθεί να βάλει τη ζωή της σε μία τάξη αντιμετωπίζει και κάποιες ανησυχίες που έχει για την υγεία της.

Το 2013 η ηθοποιός υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και το 2015 αφαίρεσε τις ωοθήκες της. Νωρίτερα φέτος αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υπέρτασης αλλά και παράλυση Bell Parsey.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο, συναισθηματικά, έτος. Και έχω και τα προβλήματα της υγείας μου, τα οποία και πρέπει να παρακολουθώ», είπε η χολιγουντιανή σταρ.

Κάτι συμβαίνει με την Ατζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ -Η συνάντηση και οι φήμες επανασύνδεσης | iefimerida.gr 2

Και περιέγραψε πώς νιώθει το σώμα της μερικές φορές. «Μερικές φορές αισθάνομαι σαν να με έχουν χτυπήσει πολύ δυνατά, αλλά προσπαθώ να γελάω όσο γίνεται περισσότερο. Τα παιδιά μας αισθάνονται το άγχος μας όταν πρέπει να νιώθουν τη χαρά μας. Ακόμα κι αν είστε στο στάδιο της χημειοθεραπείας θα πρέπει να βρίσκετε το κουράγιο να χαμογελάτε και να δίνετε αγάπη. Μπορεί να ακούγεται ψεύτικο, αλλά είναι η αλήθεια».

Εξάλλου τώρα που δεν παίζει και δεν σκηνοθετεί καμία ταινία και τα παιδιά της μεγαλώνουν θέλει να επικεντρωθεί στον εαυτό της.

«Νομίζω ότι τώρα πρέπει να ξαναβρώ λίγο από τον παλιό μου εαυτό. Νομίζω ότι στην πορεία χάνουμε λίγο τον δρόμο μας. Έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου, από ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου, μέχρι τα προβλήματα υγείας και την ανατροφή των παιδιών μου. Και τώρα είναι μία καλή στιγμή να τα αφομοιώσω, να τα δω και να τα αναπτύξω», δήλωσε η Τζολί.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ, Daily Mail/ Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπραντ Πιτ Αντζελίνα χωρισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ