Πώς να ξεπαγώσεις οποιοδήποτε κρέας σε λιγότερο από 15 λεπτά

Ξέχάσατε να βγάλετε το κρέας από την κατάψυξη; Μπορεί να μη γίνεται να γυρίσετε το χρόνο πίσω, μπορείτε όμως να το συρρικνώσετε το χρόνο που χρειάζεται για να ξεπαγώσει.

Θυμάστε την τελευταία φορά που φύγατε από το σπίτι χωρίς να βγάλετε το κρέας ή το κοτόπουλο να ξεπαγώσει; Φυσικά και το θυμάστε γιατί -στην καλύτερη- δεν είχατε φαγητό για να φάτε εσείς ή -στην χειρότερη- δεν είχατε φαγητό για να μαγειρέψετε για την οικογένεια σας.

Συμβαίνουν αυτά, άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε, όλα για κάποιο λόγο συμβαίνουν. Οι κλισέ φράσεις συνεχώς λέγονται, σπάνια βοηθούν. Το θέμα είναι στην πράξη τι θα κάνετε την ώρα που βρίσκεστε στην κουζίνα χωρίς πρώτη ύλη, αλλά με πεινασμένο στομάχι.

Με αυτό το κόλπο μπορείτε να το ξεπαγώσετε εύκολα μέσα σε 10-15 λεπτά και να κερδίσετε πολύτιμο χρόνο.

Δες το κόλπο για να ξεπαγώσεις γρήγορα το κατεψυγμένο κρέας στο BOVARY.GR.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ