Κεγκέρογλου: Ο Κουρουμπλής πλένει κατουρημένες ποδιές της άκρας Δεξιάς [βίντεο] - iefimerida.gr

Κεγκέρογλου: Ο Κουρουμπλής πλένει κατουρημένες ποδιές της άκρας Δεξιάς [βίντεο]

Ο Β. Κεγκέρογλου κατά Π. Κουρουμπλή /Φωτογραφία αρχείου: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε υψηλούς τόνους αντέδρασε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, στα όσα είπε ο υπ. Ναυτιλίας Παν. Κουρουμπλής σχετικά με το άρθρο Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο Β. Κεγκέρογλου που ζήτησε να βγει στον αέρα του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ να συνομιλήσει με τον πρώην σύντροφό του στο ΠΑΣΟΚ και νυν υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο Π. Κουρουμπλής δεν δέχθηκε είπε για το άρθρο του Πρωθυπουργού: «Μου θυμίζει τη ρήση «βάζει και η Μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες (...) Από δω και πέρα δεν θα κοιμάται τα βράδια για αυτά που έταξε και δεν έκανε».

Αναφερόμενος στον Παν. Κουρουμπλή ο Βασ. Κεγκέρογλου αποκάλυψε ότι δεν έφυγε από το ΠΑΣΟΚ λόγω μνημονίων. «Τότε με το μεσοπρόθεσμο , ήταν αντίθετος με τη δημιουργία του ΚΕΠΑ και την επανάκριση όλων όσων έπαιρναν συντάξεις και επιδόματα. Εκεί αντέδρασε ο κ. Κουρουμπλής» ανέφερε και επιτέθηκε μετωπικά κατά του υπουργού Ναυτιλίας:

«Μας ρωτάει με ποιους θα πάμε την ώρα που εκείνος ξημεροβραδιάζεται και πλένει τις κατουρημένες ποδιές της ακραίας Δεξιάς και του κ. Καμμένου. Ήταν αυτός μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ που κατακεραύνωναν τα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης και το έργο του ΠΑΣΟΚ στα 20 χρόνια που κυβέρνηση για να βγουν στην εξουσία και τώρα έρχονται και λένε τι καλός που είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου» κατέληξε ο Βασ. Κεγκέρογλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ