Ματ Ντέιμον: Ο Τραμπ απαίτησε να παίξει στο «Μόνος στο Σπίτι 2» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ματ Ντέιμον: Ο Τραμπ απαίτησε να παίξει στο «Μόνος στο Σπίτι 2» [βίντεο]

Φωτογραφία: Youtube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα μόλις οκτώ δευτερόλεπτα εμφάνισης του Ντόναλντ Τραμπ στην ταινία «Μόνος στο Σπίτι 2» έγιναν θέμα μετά τη νίκη του μεγιστάνα στις αμερικανικές εκλογές, με τα δημοσιεύματα να ασχολούνται με τη ζωή του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Ματ Ντέιμον, σε συνέντευξή του στο The Holywood Reporter, αποκαλύπτει τι ακριβώς έγινε και γιατί έπαιξε ο Τραμπ στην ταινία του 1992.

Ο Οσκαρικός ηθοποιός δηλώνει πως ο μεγιστάνας απαίτησε να γραφτεί ένα κομμάτι γι’ αυτόν σε αντάλλαγμα να χρησιμοποιηθεί το ξενοδοχείο του για το γύρισμα.

Ο Ντέιμον υποστηρίζει, δε, πως στο Χόλιγουντ ήταν γνωστή η επιθυμία του Τραμπ να εμφανίζεται σε κινηματογραφικές παραγωγές.

Κάτι παρόμοιο έγινε και στην ταινία «Αρωμα Γυναίκας» με τον Αλ Πάτσινο, με τον Τραμπ να ζητά να παίξει. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση η σκηνή κόπηκε, με τον ηθοποιό Κρις Ο’ Ντόνελ να μην δίνει περισσότερες εξηγήσεις, όταν είχε αναφερθεί στο γεγονός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ