Η βασίλισσα Ράνια έγινε 47 και όλοι μιλούν για το εκπληκτικό της στιλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η βασίλισσα Ράνια έγινε 47 και όλοι μιλούν για το εκπληκτικό της στιλ [εικόνες]

Getty Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακούμε πολύ συχνά πώς η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και η βασίλισσα Λετισία της Ισπανίας έχουν συμβάλλει όσο κανείς στην αλλαγή του προσώπου της βασιλικής μόδας.

Τότε το μυαλό μας πηγαίνει σε μια άλλη «βασίλισσα του στιλ» που ίσως αξίζει να της δώσουμε λίγη περισσότερη προσοχή. Είναι η βασίλισσα Ράνια Αλ Αμπντουλάχ της Ιορδανίας, η οποία την Πέμπτη έκλεισε τα 47.

Από τότε που παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Αμπντουλάχ το 1993, η Ράνια κατάφερε να συνδυάσει τέλεια τις ενδυματολογικές επιταγές και παραδόσεις της χώρας, με το δικό της προσωπικό στιλ.

Η Ράνια έδινε ήδη μαθήματα στιλ σε δημόσιες εμφανίσεις, όταν η Κέιτ Μίντλετον, άφηνε δειλά δειλά τα τζιν για να κάνει είσοδο στο παλάτι του Μπάκιγκχαμ. Nude γόβες, μεσάτα φορέματα και έξυπνα παλτό την συνόδευαν από τις αρχές κιόλας του 2000.

Δείτε το στιλ της βασίλισσας Ράνια, στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βασίλισσα Ράνια στιλ 47
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ